fbpx

Lumi Dental mullistaa hammasprotetiikan hinnat

Lumi Dental mullistaa hammasprotetiikan hinnat

Lumi Dental on palveleva hammasprotetiikkatoimittaja, joka tekee hymyn suomalaisille helpommaksi. Mahdollistamme yhä paremman hammashoidon yhä useammalle, tarjoamalla laadukasta protetiikkaa houkuttelevampaan hintaan.

Tarjoamme kattavan valikoiman protetiikkatuotteita ja -ratkaisuja. Kaikki tuotteemme valmistetaan maailman huippuhammaslaboratorioissa eurooppalaisten laatustandardien mukaisesti. Teemme yhteistyötä hammaslääketieteen professorin Jukka Pekka Matinlinnan kanssa.

Lumi Dental yrityksenä:

*Hammasprotetiikan palveluyritys
*Palvelemme Suomessa jo yli 700 yksityistä hammaslääkäriä sekä kuntia.
*Yhteistyö ISO 9001 -sertifioitujen huippulaboratorioiden kanssa
*Perustettu 2015
*Toimimme Suomessa, Virossa, Hong Kongissa ja Kiinassa
*100% suomalaisomisteinen

Lue lisää www.lumidental.fi

Suut kuntoon -kampanja

Suomessa on Euroopan kalleimmat hinnat hammasprotetiikalle. Se rajoittaa potilaiden mahdollisuutta saada ja hammaslääkärien mahdollisuutta tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja. Lumi Dental mullistaa suomalaisen hammashoidon protetiikan hinta-laatukäsityksen, mistä hyötyvät niin potilaat kuin hammaslääkärit.

Suut kuntoon -kampanja suuntaa viestinsä tavallisille suomalaisille. Heille, jotka kärsivät huonoista tai puuttuvista hampaista, tai joiden mielestä protetiikka on ollut liian kallista.

Kampanja herättää huomion Lumi Dentalin tarjoamiin reilusti edullisempiin vaihtoehtoihin ja aktivoi potilaita hakeutumaan Lumi Dentalin yhteistyöhammaslääkäreille. Kampanjassa kerromme puuttuvien hampaiden ja muovipaikkojen haitoista. Lisäksi näytämme hintaesimerkein, kuinka Lumi Dentalin edullisemmalla protetiikalla asiakas säästää jopa 25-50% loppuhinnasta.